XOWOX DIGITAL IN 1 MINUUT

MEER OVER ONS...

Mijn naam is Piet Hein Wokke. In een ver verleden was ik bedrijfsleider van een strandtent. Daarvoor werkte ik in de Tweede Kamer, op de communicatieafdeling van een grote landelijke partij.

En ik heb een boek geschreven. Niet over de politiek, maar over de opkomst van een dictator in een fictief land in het Midden-Oosten. Ik vond dat destijds heel interessant – en dat vind ik nog steeds – maar tijdens het publicatieproces ontdekte ik dat ik online marketing nog net een stukje leuker vond.

Marketing funnels bouwen, conversion rates optimaliseren, email sequences, websites, A/B tests, Ad copy, SEO, SEM – het klinkt misschien niet zo romantisch als een boek schrijven, maar ik krijg er energie van. Bovendien merkte ik dat ik er andere mensen mee kon helpen, en dat geeft nog meer energie.

Daarom heb ik XowoX Digital Marketing opgericht, een samenwerkingsverband van freelance nerds met allemaal eigen specialiteiten. De een bouwde al websites voordat WordPress tot leven kwam, de ander droomt ’s nachts van Adwords.

Digitale nomaden, die het grootste gedeelte van het jaar in het buitenland doorbrengen. Net zoals ik, overigens. Mijn vriendin doet onderzoek naar de vluchtelingensituatie op Lesbos, dus mijn kantoor is een tafeltje in een rustig café aan zee - met Wifi, uiteraard.

Dit neemt niet weg dat ik tijdens kantooruren gewoon bereikbaar ben via Skype, telefoon of email. Heb je een plan of idee waar je een keer over wil sparren? Dan kan je hier een afspraak in mijn agenda plannen.

ONS HOOFDKANTOOR